Aanbod

Meubels

Tarcise is dealer van een groot aantal meubelmerken zoals Keijser & Co, Cartell living, Label, Prades, Ethnicraft, Muubs, KFF, Hofstede Raanhuis, Mobitec etc.

Verder zijn wij constant bezig met nieuwe merken en producten, waarvan wij ook graag werken met duurzame merken.

Accessoires

In onze showroom hebben wij een divers aanbod accessoires. Wij werken graag met mooie, kwalitatief goede producten. De merken die wij aanbieden zijn o.a.: Muubs, Guaxs, Gommaire, SilkKa en nog meer diversen.

Neem contact met ons op en maak een afspraak om langs te komen en te kijken in de showroom.

Raamdecoratie

Of je nu op zoek bent naar rolgordijnen, jaloezieën, plisségordijnen, shutters, horren of gordijnen, we hebben een groot aantal producten waaruit je de ideale raamdecoratie kunt kiezen. Voor het samenstellen van de collecties worden de laatste trends op de voet gevolgd. De raamdecoratie wordt door gekwalificeerde vakmensen gemonteerd. Merken: Nature Deco, Cedeko, Design of the time, Jab, Chivasso, Prades etc.

In de raamdecoratie hebben wij ook een leuk aanbod in duurzame gordijnen/stoffen. Check onze Instagram pagina voor wat impressies of neem contact met ons op.

Stoffen

Tarcise voert een groot aantal uiteenlopende stoffen. De collectie kenmerkt zich door een eigen look met natuurlijke materialen in ingetogen tinten als off-black, mud en clay. Daarnaast zijn er kleurrijke stoffen met klassieke en luxe accenten. De collectie omvat diverse toonaangevende merken die zowel geschikt zijn voor de liefhebber van design, eigentijdse trends, als voor de meer klassiek georiënteerde gebruiker. Merken: Chivasso, Design of the time, Prades, Indivipro, Jab.

Tuinmeubels

Tarcise is onder meer leverancier van Max & Luuk, Borek en Houe. Verder leveren wij ook verschillende buitenkleden van o.a. Jab, Kymo & BIC.

Ook voor een tuinontwerp of advies kunt u contact met ons opnemen!

Verlichting

De keuze voor verlichting bepaalt in hoge mate de sfeer in een ruimte. Om u te helpen bij deze keuze kunt u contact met ons opnemen en kunnen wij u helpen met het opstellen van een lichtplan. Daarna is het een kwestie van smaak: Delta Light, Jacco Maris, By Eve, Brokis en vele andere merken.

Vloerkleden

Op zoek naar een nieuw vloerkleed of karpet? In de showroom vindt u een grote collectie carpetten van o.a.: Perletta, Kymo, BIC, Carpetlinq, Carpetsign, Prades en Fabula.

Wanddecoratie

Een wand is niet zomaar een wand. Tenminste… als je het voorziet van een bijzonder behang uit een van onze exclusieve collecties. Van o.a.: Élitis, Tres Tintas, Wonderwalls, CMO, Philip Jeffries La Aurelia en Arte International.

Verf

De uit Frankrijk afkomstige Ressource verfcollectie kent meer dan 1000 kleuren. Naast een zijdeglans, een matte en een afwasbare uitvoering voor gebruik in keukens en badkamers, bestaat de collectie uit kalkverven die op diverse manieren kunnen worden aangebracht. Ressource is prachtig toe te passen in elk interieur.

Zie ook de Ressource website.