Werkwijze

Voordat wij voor u aan de slag gaan starten wij met een kennismakingsgesprek. Het is erg belangrijk om een klik te hebben om zo tot een mooi ontwerp te komen. Wij vinden het dan ook erg belangrijk om samen het traject te doorlopen.

Tijdens het eerste gesprek hoor ik graag wat uw wensen en eisen zijn. Aan de hand hiervan maak ik een offerte en hier kan ik dan na goedkeuring mee aan de slag.

U ontvangt van ons altijd minimaal 2 opties in 2D (plattegrond) en een moodboard van het meubilair, de kleuren en de accessoires. Mocht u dit wensen of wanneer het ons handig lijkt kan dit ook in 3D getekend worden. Zo krijgt u een uitstekend beeld van hoe het er uiteindelijk uit kan komen te zien. De 3D beelden kunnen ook nog gerenderd worden, waardoor het nog realistischer wordt!

Nadat wij onze plannen middels beeld en stalen aan u hebben gepresenteerd gaan wij samen in overleg welke opties de voorkeur hebben. Ook zullen alle stalen en materialen nogmaals bij u thuis worden bekeken. Dit doen wij zodat u een goed beeld krijgt van hoe het uiteindelijk zal zijn in uw woning (of bedrijf).

Niets moet, alles mag. Graag hoor ik dan ook uw eerlijke mening en kunnen wij altijd van alles nog aanpassen om samen eruit te komen!